• Kjell Skappel

  CEO

  Kjell er gründer og partner i Stavanger Venture AS, et privateid engasjerende og verdiskapende investeringsselskap. Stavanger Venture AS ble etablert sammen med TD Veen AS i 2010. Kjell kom fra rollen som regiondirektør for Europe-North i Cisco Systems. Før dette har Kjell hatt flere ledende stillinger i TANDBERG ASA som senere ble kjøpt opp av Cisco Systems.

 • Silje Veen

  Eier og Styreleder

  Silje er utdannet sivilmarkedsfører ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering i lokal næringsutvikling. Hun grunnla og drev matkonseptet Food Story i mer enn 10 år.

 • Øyvind Schanke

  Chief Investment Officer

  Øyvind har en MBA i finans fra NHH og har over 25 års erfaring fra investeringsbransjen. Øyvind var tidligere Administrerende Direktør i Skagen Fondene . Før det hadde han en lang karriere i Oljefondethvor han de siste årene var Investeringsdirektør med base i London. Han har startet flere selskaper og har bred styreerfaring.

 • Jane S.Tvedt

  Investment Director+47 97686469

  Jane kom til TD Veen fra Skagen Fondene hvor hun jobbet som renteforvalter i mer enn 10 år. Tidligere har hun blant annet jobbet i Equinor, Norges Bank og Econ. Jane har embetseksamen i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo.

 • Jens Erich Jenssen

  Equity Analyst & Investment Manager+47 95261158

  Jens Erich er utdannet sivilingeniør og jobbet tidligere som investeringsansvarlig i Nysnø Klimainvesteringer. Jens Erich har også som jobbet aksjeanalytiker i Sparebank 1 Markets, samt strategisk og finansiell rådgiver i både Melberg Partners og PwC.

 • Marit Øverland

  Administrativ koordinator+47 9203 1461

 • Anja Moen Hareim

  Leder for Samfunnssentralen+47 9135 2065

  Anja er leder for Samfunnssentralen TD Veens satsing på sosialt entreprenørskap. Hun har bakgrunn som kokk blant annet som kjøkkensjef på Food Story.

 • Tor Dagfinn Veen

  Grunnlegger og Eier
  Tor Dagfinn er siviløkonom med over 40 års erfaring fra investeringsbransjen og en av gründerene i Skagenfondene.

 • Susanne Stuffers

  CEO / Partner P53 +47 9119 4204

  Susanne er utdannet lege ved Erasmus University Rotterdam og har en doktorgrad i kreft biomedesin fra Det Norske Radiumhospitalet. Hun har erfaring som konsulent i helse og life sciences (EY,2014 - 2015), fra medisinsk og kommersielle roller i legemiddelindustrien (Novartis, 2011-2014), og fra klinisk praksis som lege i spesialisering i onkologi (OUS Ullevål, 2010-2018). Susanne jobbet i Artic Securities som aksjeanalytiker der hun dekket helsesektoren (2015-2018) og er i dag CEO/partner i P53 Invest AS, et investeringsselskap med fokus på investeringer i helsesektoren.